ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρώην πράκτορας της CIA και του FBI αποκαλύπτει ποιο είναι το ασφαλέστερο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο

«Επιλέξτε δωμάτια στο ξενοδοχείο μεταξύ 3ου - 6ου ορόφου»

Πρώην πράκτορας της CIA και του FBI αποκαλύπτει ποιο είναι το ασφαλέστερο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο

Μια πρώην πράκτορας της CIA και του FBI, αποκάλυψε ποιο είναι το ασφαλέστερο δωμάτιο για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο.

Η 44χρονη Tracy Walder, σύμφωνα με τη New York Post, έμαθε μέσα από τις δουλειές της πώς να παίρνει επιπλέον προφυλάξεις όταν βρίσκεται σε αποστολή, ειδικά όταν βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό.

Πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε ταξίδι, η Walder ερευνά τον προορισμό της για τρομοκρατικές απειλές και δημιουργεί μια εφαρμογή που ειδοποιεί τις επαφές της για τη θέση της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Φροντίζει, επίσης, να τοποθετεί στις αποσκευές της συσκευές εντοπισμού και βάζει και την 8χρονη κόρη της να φοράει ένα βραχιόλι με την αντίστοιχη συσκευή εντοπισμού.

Δεν κλείνει ποτέ τη διαμονή της μέσω πλατφορμών ενοικίασης κατοικιών, οι οποίες όπως η ίδια υποστηρίζει «είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και ριψοκίνδυνες».

«Πραγματικά είναι σαν να εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν γνωρίζεις για να μείνεις στο σπίτι του», δήλωσε η Walder στο SWNS. «Επίσης, πραγματικά δεν ξέρεις ποιος γράφει αυτές τις κριτικές», συμπλήρωσε.

Επιλέξτε δωμάτια στο ξενοδοχείο μεταξύ 3ου – 6ου ορόφου

Μόλις επιλέξει ένα ξενοδοχείο, η Walder ζητά να μείνει σε ένα δωμάτιο μεταξύ του τρίτου και του έκτου ορόφου. Κι αυτό γιατί τα συγκεκριμένα δωμάτια βρίσκονται αρκετά κοντά προς την έξοδο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά αρκετά μακριά από τους πιθανούς εισβολείς που εισέρχονται από το ισόγειο.

«Όταν πρόκειται για το επίπεδο του ορόφου, υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η είσοδος. Συνήθως, κάποιος που προσπαθεί να κάνει κακό θα πάει με τον ευκολότερο τρόπο που μπορεί και αυτός θα ήταν η είσοδος από το ισόγειο του ξενοδοχείου, καθώς είναι πιο προσβάσιμος», δήλωσε η Walder.

«Όσον αφορά στην έξοδο, αν είσαι πολύ ψηλά στον 20ό ή 21ο όροφο θα είναι πολύ δύσκολο να βγεις γρήγορα».

Μόλις μπει στο δωμάτιό της, η Walder φροντίζει πάντα να κλειδώνει την πόρτα και να βάζει μία πετσέτα στη χαραμάδα της πόρτας για ένα «επιπλέον επίπεδο ασφάλειας».

«Ο σύζυγός μου με πειράζει γι’ αυτό, και ενώ είναι απίθανο να μπει κάποιος μέσα, η πραγματικότητα είναι ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει μια κάρτα- κλειδί για να μπει στο δωμάτιό σου», εξήγησε.

Η Walder αποκάλυψε, επίσης, ότι πρόσθεσε αυτά τα μέτρα ασφαλείας στην ταξιδιωτική της ρουτίνα μετά από ένα απόρρητο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που την έκανε να αισθάνεται ανασφαλής.

«Προφανώς δεν μπορώ να γίνω εξαιρετικά συγκεκριμένη, καθώς είναι ακόμα απόρρητο, αλλά γενικά μιλώντας, το προσεγγίζω με την ιδέα ότι βρίσκομαι σε μια άλλη χώρα και την κατασκοπεύω -οπότε πρέπει να υποθέσω ότι η άλλη χώρα ίσως ξέρει ποια είμαι και ίσως προσπαθεί να μου κάνει κακό», είπε χαμογελώντας.

«Αρνήθηκαν να με μετακινήσουν από τον πρώτο όροφο όταν ήμουν σε μια δουλειά κάποτε, και έτσι άρχισα να βάζω πετσέτες κάτω από την πόρτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Walder φροντίζει, επίσης, να δίνει στην οικογένειά της το δρομολόγιό της, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν πού βρίσκεται και να μπορούν να την εντοπίσουν αν χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.