ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει το «μυστικό» πίσω από το αψεγάδιαστο κορμί της (φωτό)

Πως διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει το «μυστικό» πίσω από το αψεγάδιαστο κορμί της (φωτό)

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει πατήσει το 57ο έτος της ηλικίας της, αλλά το καλοδιατηρημένο κορμί της βάζει κάτω 20αρες.

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», το μυστικό πίσω από την εικόνα της είναι η έντονη άσκηση, αλλά και ο διαλογισμός.

«Πιστεύω πραγματικά ότι δεν φταίει η άσκηση μόνο κι ας το λέει αυτό ο κόσμος. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο διαλογισμός», είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

«Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για εμένα η έντονη άσκηση είναι πιο δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις την πειθαρχία για να το κάνεις. Αλλά ο διαλογισμός είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή είναι η δική μου μορφή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτός ο χρόνος που δίνει στον εαυτό της, την κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα με την ίδια κι ας έχει γίνει πλέον καθημερινή της ρουτίνα.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για ένα χρονικό διάστημα, εκτός από το πρόσωπό μου και το σώμα, που νιώθω ότι “πέφτουν”, επιστρέφουν κι άλλα προβλήματα. Όπως η δισκοκήλη μου, το πρόβλημα στον αυχένα μου, το πρόβλημα στο ισχίο, οι αστράγαλοι μου. Αρχίζω να καταρρέω», αναφέρει.

Ο διαλογισμός έχει τέτοια επίδραση στο σώμα και την ενέργειά της, που καμιά φορά όπως λέει, ένιωθε σαν να «χόρευε μέσα στο σώμα της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολλές φορές, όταν κάνω διαλογισμό και βγαίνω από το δωμάτιο, οι άνθρωποι με κοιτούν και λένε “Θεέ μου, φαίνεσαι 20 χρονών”», σημείωσε η σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.