ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος στο TikTok με γαμπρό που μίλησε μόνο για τα… οπίσθια της νύφης στους γαμήλιους όρκους του

«Εγώ στη θέση της θα το έσκαγα» γράφουν οι χρήστες

Σάλος στο TikTok με γαμπρό που μίλησε μόνο για τα… οπίσθια της νύφης στους γαμήλιους όρκους του

Οργή έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο που καταγράφει την ανταλλαγή όρκων ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια του γάμου τους, με πολλούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για «ανησυχητική συμπεριφορά» του γαμπρού απέναντι στη νύφη.

Το κλιπ διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που ανέβασε στο TikTok o εικονολήπτης Σάμιουελ Φορί και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 9 εκατομμύρια views, δείχνει τη στιγμή που φτάνει η σειρά του άνδρα, ονόματι Κόουντι, να διαβάσει τους γαμήλιους όρκους του, αφού η νύφη ολοκλήρωσε τους δικούς της.

Αντί όμως να ακουστεί από το στόμα του νεαρού άνδρα κάποιος όρκος αιώνιας αγάπης και πίστης, ο… απροετοίμαστος Κόουντι θεώρησε καλή ιδέα να αναφερθεί αποκλειστικά στα οπίσθια της γυναίκας, δίνοντας τον όρκο να τους δίνει «χαστουκάκια» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. «Μόνο αυτό έχω να πω» συμπλήρωσε γελώντας, ενώ οι καλεσμένοι του γάμου τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

@ckentertainmentservices

I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows

♬ original sound – Samuel Foree

Ο τελετάρχης, που είχε μείνει άφωνος από το υποτιθέμενο αστείο του γαμπρού, προσπάθησε να δώσει μια άλλη ευκαιρία στον Κόουντι να πει κάτι πιο ρομαντικό για τη γυναίκα την οποία επέλεξε για να περάσει το υπόλοιπο της ζωή τους, όμως ο γαμπρός – συνεχίζοντας να χαμογελά πλατιά – αρνήθηκε ξανά, παραδεχόμενος ότι δεν είχε γράψει τίποτα. «Αυτό θα πω μόνο. Τα καταφέραμε ως εδώ» συμπλήρωσε ο γαμπρός, αφού ένας καλεσμένος ακούγεται να αναφωνεί «Όχι, Κόουντι…».

Το βίντεο με τους γαμήλιους όρκους του ζευγαριού έγινε viral στην πλατφόρμα με πολλούς σχολιαστές να το αντιπαραθέτουν με κλιπ που δείχνουν ρομαντικές εξομολογήσεις γαμπρών, υποσχέσεις για αιώνια αγάπη, υποστήριξη και σεβασμό.

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο, απηχώντας τη γνώμη πολλών ότι αυτός ο γάμος δεν έχει και πολύ… μέλλον.

«Δεν έγραψα τίποτα, δηλ. δεν κατέβαλα καμία προσπάθεια για την πιο σημαντική μέρα της σχέσης μας», σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής.

«Ακόμα κι αν αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί» αναφέρει μια άλλη ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ήμουν στη θέση της νύφης θα το έβαζα στα πόδια», γράφει μια άλλη σχολιάστρια, με πολλές γυναίκες στην πλατφόρμα να συμφωνούν μαζί της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.