ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαμπρίνα: «Με έχουν απατήσει… αλλά ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος»

Το απόλυτο θηλυκό των '90s μιλά για την προσωπική της ζωή

Σαμπρίνα: «Με έχουν απατήσει… αλλά ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος»

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η τραγουδίστρια Σαμπρίνα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Όπως είπε: «Δε μου έχει τύχει να είμαι σε σχέση και να απατήσω τον σύντροφό μου, συνήθως φεύγω. Σίγουρα με έχουν απατήσει αλλά πάντα ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος κι εγώ στο τέλος το μάθαινα.

Δεν έχω σκεφτεί αν θέλω να ξαναπαντρευτώ, δεν σχεδιάζω ποτέ. Μου αρέσει ο έρωτας, σε όλους αρέσει, είμαι Ζυγός εξάλλου».

Η Σαμπρίνα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στην Eurovision όλα τα χρόνια όλα είναι ίδια, με κούρασε λίγο. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι διαφορετικό, νομίζω θα είναι μέσα στη δεκάδα. Το τραγούδι Camera είχε κάτι το διαφορετικό, αν είχαμε πάει τότε με αυτό στη Eurovision θα ήμασταν στη δεκάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στον χώρο και μου έμαθε πολλά πράγματα. Δεν ήταν μάρκετινγκ η σχέση μου μαζί του, ήμασταν ζευγάρι. Όταν άκουσα πρώτη φορά το τραγούδι μου Φωνές, ήμουν με τη μαμά μου στο αυτοκίνητο και άνοιξα το παράθυρο και είπα ‘εγώ είμαι αυτή που τραγουδάει’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.