ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σίγουρα θα σας χρησιμεύσει: Το κόλπο για να ρίξετε τη θερμοκρασία το βράδυ τις ημέρες του καύσωνα

Πρόκειται για ένα κόλπο με τον ανεμιστήρα που οι ειδικοί το ονομάζουν "τεχνική διασταυρώμενου αερισμού"

Σίγουρα θα σας χρησιμεύσει: Το κόλπο για να ρίξετε τη θερμοκρασία το βράδυ τις ημέρες του καύσωνα

Τα βράδια που έχει καύσωνα είναι ανυπόφορα, ειδικά εντός πόλεων όπου δεν φυσάει αρκετά.

Για όσους δεν έχουν κλιματιστικό, ή δεν μπορούν να το βάλουν σε λειτουργία, λόγω προβλημάτων υγείας, υπάρχει ένα μικρό κόλπο για να ρίξουμε λίγο το αίσθημα της ζέστης που νιώθουμε το βράδυ.

Πρόκειται για ένα κόλπο με τον ανεμιστήρα που οι ειδικοί το ονομάζουν “τεχνική διασταυρώμενου αερισμού”.

Όταν πέσει ο ήλιος και αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία, υποστηρίζουν πως πρέπει να βάλουμε τον ανεμιστήρα ανάμεσα στο κρεβάτι και το παράθυρο.

Μάλιστα η κατεύθυνση πρέπει να είναι έτσι, ώστε να βλέπει το παράθυρο.

Με αυτή την τεχνική ενεργοποιείται η διασταυρούμενη ροή του αέρα όπου ουσιαστικά ο θερμός αέρας διοχετεύεται εκτός σπιτιού και επιτρέπεται να εισέλθει δροσερός αέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μη ξεχνάμε πως ο ανεμιστήρας που φυσάει πάνω μας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην αναπνοή, και να προκαλέσει ξηρότητα στη μύτη και τους αεραγωγούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.