ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο Λονδίνο για το Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Χάρι και Μέγκαν – Δεν θα είναι δίπλα της στο Μπάκιγχαμ

Ούτε ο πρίγκιπας Άντριου, θα παραβρεθεί στο μπαλκόνι

Στο Λονδίνο για το Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Χάρι και Μέγκαν – Δεν θα είναι δίπλα της στο Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ με τα παιδιά τους θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, δηλαδή τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Πάντως το ζεύγος, που ζει πλέον στις ΗΠΑ, έχοντας πάρει αποστάσεις από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δεν έχει προσκληθεί από τη βασίλισσα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ όπου θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις με την οικογένειά της.

Εκπρόσωπος του παλατιού εξήγησε στη Daily Mail ότι «μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνουν επίσημα βασιλικά καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας» θα βρίσκονται εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι ούτε ο γιος της βασίλισσας, πρίγκιπας Άντριου, θα παραβρεθεί στο μπαλκόνι με απόφαση της Ελισάβετ. Το όνομα του Αντριου έχει συνδεθεί με την υπόθεση του παιδεραστή δισεκατομμυριούχου Τζεφ Επστάιν που έχει αυτοκτονήσει στη φυλακή. Οι δύο τους είχαν φιλικές σχέσεις για σειρά ετών.

Την πληροφορία για το ταξίδι του Χάρι και της Μέγκαν, τον Ιούνιο, επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζεύγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εχουν προσκληθεί σε άλλες εκδηλώσεις, όπως τη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στο Λονδίνο, στις 3 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.