ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συνέντευξη για δουλειά: Αν κάνετε αυτό το μοιραίο λάθος τότε δεν έχετε καμία τύχη

Δώστε προσοχή στη... λεπτομέρεια

Συνέντευξη για δουλειά: Αν κάνετε αυτό το μοιραίο λάθος τότε δεν έχετε καμία τύχη

Όταν προετοιμάζεστε για μια συνέντευξη για δουλειά, είναι ζωτικής σημασίας να είστε καλά προετοιμασμένοι ή τουλάχιστον να μην «κοπείτε στα βασικά».

Όπως έπαθε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. Ποιο ήταν το τεράστιο λάθος που έκανε στο ραντεβού και απορρίφθηκε για τη θέση πριν καν προλάβει να περάσει από συνέντευξη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο άνδρας έκανε κακή εντύπωση πριν καν προλάβει να αποδείξει τις ικανότητές του, καθώς απέτυχε να φερθεί με ευγένεια στον υπάλληλο της ρεσεψιονίστ όταν μπήκε στο κτίριο.

Η γυναίκα που θα περνούσε από συνέντευξη τον άνδρα προειδοποίησε τους άλλους να μην κάνουν το ίδιο λάθος, καθώς αποκάλυψε ότι η ρεσεψιονίστ ήταν στην πραγματικότητα η διευθύντρια προσλήψεων που προσπαθούσε να μετρήσει με πόσο σεβασμό θα φέρονταν οι πιθανοί υπάλληλοι στην εταιρεία.

«Σήμερα, ένας υποψήφιος απορρίφθηκε από τη συνέντευξή του στα πρώτα 5 λεπτά αφότου μπήκε στο κτίριο. Ήταν προσβλητικός προς την ρεσεψιονίστ.

Παρότι η ίδια προσπάθησε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία, εκείνος δεν έδειξε κανένα ενδιαφερόν να ασχοληθεί σοβαρά με αυτήν και δεν κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα ήταν η διευθύντρια προσλήψεων. Τον κάλεσε πίσω στην αίθουσα συνεδριάσεων και εξήγησε πώς κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι πολύτιμο και άξιο σεβασμού. Λόγω της αλληλεπίδρασής του με την “ρεσεψιονίστ”, η διευθύντρια προσλήψεων αισθάνθηκε ότι δε θα ταίριαζε με την υπόλοιπη ομάδα. Σας ευχαριστούμε αλλά ο χρόνος σας τελείωσε».

Οι χρήστες του διαδικτύου συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να είσαι ευγενικός με όλους, ανεξαρτήτως τη θέση που έχει το κάθε άτομο στην εταιρεία. Το να είσαι αγενής και προσβλητικός δεν έχει να κάνει με το άγχος σου για τη θέση. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη φορά που θα έχεις ραντεβού ώστε να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια. Αν θέλεις να μπεις στο μισθολόγιο του επόμενου μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.