ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνει καλό σεξ

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να το ξέρετε εκ των προτέρων

Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνει καλό σεξ

Το σεξ μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας σχέσης όμως δεν είναι το ατού όλων των ανθρώπων. Σίγουρα η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και η χημεία.

Ταιριάζετε σε όλους τους τομείς, περνάτε όμορφα μαζί και έχετε αρχίσει να αναπτύσσετε συναισθήματα. Μέχρι που έρχεται η ώρα να πέσετε στο κρεβάτι. Και πάνε όλα λάθος.

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να το ξέρετε εκ των προτέρων; Κι όμως μπορείτε, απλά παρατηρώντας μερικά σημάδια.

1. Φιλί – φιλί με λυτρώνεις;

Εδώ μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα που θα πρέπει να σε προβληματίσουν. Αν είναι πολύ βίαιος/βίαιη και σε δαγκώνει ή σε αν φιλάει ανέκφραστα τότε μάλλον το σεξ θα είναι σκέτη αποτυχία.

2. Είναι κουκλάκι ζωγραφιστό

Αν το δυνατό του/της χαρτί είναι η εξωτερική εμφάνιση και το ξέρει τότε άνοιξε τα αυτιά σου και άκου προσεκτικά το καμπανάκι που χτυπάει. Ο εγωκεντρισμός και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μάλλον σου δείχνουν ότι θα φας «μάτια ψάρια».

3. Λέει ότι είναι sex machine

Αν καυχιέται για σεξουαλικές επιδόσεις, προσόντα ή για το πόσο καλά πέρασαν οι πρώην του/της, θα έχεις πρόβλημα. Κοινώς, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.

4. Γκρινιάζει για το παραμικρό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν παραπονιέται συνεχώς για το καθετί κι ενοχλείται με την παραμικρή λεπτομέρεια, τότε πως θα μπορέσει να απελευθερωθεί στο σεξ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.