Τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνουμε με το μαλακτικό στο πλύσιμο των ρούχων

Τα γνωρίζατε;

Τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνουμε με το μαλακτικό στο πλύσιμο των ρούχων

Είναι γνωστό πώς το μαλακτικό που χρησιμοποιούμε στο πλύσιμο των ρούχων είναι υπεύθυνο για την μυρωδιά που έχουν τα ρούχα μας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε αρκετά λάθη με το μαλακτικό με αποτέλεσμα να χάνει την αποτελεσματικότητά του και να κάνει τα ρούχα να φαίνονται σαν να έχουν πλυθεί μόνο με απορρυπαντικό.

Διαβάστε παρακάτω τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνουμε με το μαλακτικό…

1. Δεν βγάζουμε τα ρούχα αμέσως από το πλυντήριο

Αφήνοντας τα ρούχα για πολλή ώρα μέσα στο πλυντήριο τους κάνουμε κακό και δεν βοηθάμε το μαλακτικό να έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Η μυρωδιά του πλυντηρίου υπερισχύει αυτής του μαλακτικού και έτσι τα ρούχα σας μυρίζουν άσχημα.

2. Βάζουμε πολύ μεγάλη ποσότητα

Πολλοί νομίζουν ότι όταν βάλουν αρκετό μαλακτικό τα ρούχα θα μυρίσουν και πιο όμορφα. Αντιθέτως, η υπερβολική ποσότητα μαλακτικού όχι μόνο δεν θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα αλλά μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τη συνιστώμενη ποσότητα.

3. Δεν κάνουμε συχνή συντήρηση στο πλυντήριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάθε πλύση απελευθερώνει πολλές ακαθαρσίες με αποτέλεσμα το πλυντήριο να… εξουδετερώνει κάθε όμορφη μυρωδιά. Φροντίστε να καθαρίζετε το πλυντήριό σας τακτικά και να μην ξεχνάτε ούτε το συρτάρι όπου μπαίνει το απορρυπαντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.