ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία πράγματα που οι περισσότεροι πετάνε ενώ τελικά δεν είναι τόσο άχρηστα

Μπορούν να αξιοποιηθούν διαφορετικά αντί να πεταχτούν

Τα τρία πράγματα που οι περισσότεροι πετάνε ενώ τελικά δεν είναι τόσο άχρηστα

Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι τίποτα δεν πρέπει να πετιέται και ότι όλα τα πράγματα έχουν κάποια χρησιμότητα.

Βέβαια, ίσως αυτή η άποψη είναι υπερβολική, αλλά περιέχει και μια δόση αλήθειας.

Υπάρχουν λοιπόν μερικά μικρά καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να αξιοποιηθούν διαφορετικά αντί να πεταχτούν. Ας δούμε τρία παραδείγματα…

Παλιά σεντόνια

Αν και παλιά, τα σεντόνια σας δεν είναι απαραίτητο να τα πετάξετε. Μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμα στην καθημερινή σας ζωή.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το πάτωμα ή ακόμη και για να σκουπίσετε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας. Είναι ανθεκτικά και δεν κόβονται εύκολα, ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε ισχυρά απορρυπαντικά.

Πλαστικές σακούλες

Σίγουρα έχετε πολλές από αυτές όταν γυρίζετε από το κατάστημα ή την αγορά. Μπορείτε να κρατήσετε μερικές για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου.

Μπορείτε να βάλετε μέσα τους βρεγμένα παπούτσια ή ακόμα και την ομπρέλα σας και θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα. Οι πλαστικές σακούλες έχουν την ιδιότητα να απορροφούν γρήγορα την υγρασία.

Καπάκια από μπουκάλια

Οι καπάκια που μένουν αχρησιμοποίητα μετά το άνοιγμα ενός μπουκαλιού δεν είναι τόσο άχρηστα όσο φαίνονται. Μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να τα βάλετε στις μύτες των μαχαιριών σας για να έχετε ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας, ειδικά αν έχετε παιδιά στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να κόψετε μικρές “φέτες” από τα καπάκια και να τις τοποθετήσετε στα πόδια των επίπλων σας για να μην γρατσουνίζουν το πάτωμα. Επιπλέον, μπορείτε να συγκεντρώσετε πολλά καπάκια και να τα συνθέσετε για να φτιάξετε έναν αυτοσχέδιο πίνακα ανακοινώσεων για την κουζίνα ή το δωμάτιό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.