ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τι βλέπετε πρώτα στην εικόνα: Ένα απλό τεστ αποκαλύπτει τι θεωρείτε μη ελκυστικό στις σχέσεις

Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά

Τι βλέπετε πρώτα στην εικόνα: Ένα απλό τεστ αποκαλύπτει τι θεωρείτε μη ελκυστικό στις σχέσεις

Τι θεωρείτε μη ελκυστικό στις σχέσεις υπόσχεται να σας αποκαλύψει ένα απλό τεστ προσωπικότητας.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά.

Σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε έναν θυμωμένο άνδρα που είναι έτοιμος να σφάξει έναν άλλον άνδρα, ο οποίος τον εκλιπαρεί να μην τον σκοτώσει. Είναι μια ιδιαίτερη οπτική ψευδαίσθηση καθώς κάθε χαρακτήρας ή αντικείμενο έχει διαφορετική σημασία.

Το αντικείμενο που θα παρατηρήσετε πρώτα θα αποκαλύψει τι θεωρείτε μη ελκυστικό στις σχέσεις. Τι βλέπετε λοιπόν;

Αν δεις πρώτα τον άνδρα που εκλιπαρεί για τη ζωή του
Είσαι ένα άτομο με πολύ πείσμα και έντονο χαρακτήρα όταν πρόκειται για τις ερωτικές σχέσεις. Λατρεύεις τον σύντροφό σου και αποδέχεσαι όλα όσα λέει. Σε αυτή τη ζωή έχεις την ικανότητα να ηγείσαι και να ακολουθείς ανάλογα με την περίσταση, κάτι που δείχνει ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Παράλληλα, είσαι ένας περήφανος άνθρωπος, ενώ κάποιες φορές κάνεις λάθη, αλλά όταν σου πουν ότι έκανες λάθος, δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς. Δεν σου αρέσει όταν ο σύντροφός σου είναι πολύ απαιτητικός, αλλά εκτιμάς το γεγονός ότι σου φέρεται σαν βασιλιά ή βασίλισσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεις πρώτα τον θυμωμένο άνδρα
Είσαι ένα άτομο που ξεχειλίζει από πάθος και ο σύντροφός σου είναι πολύ τυχερός που σε έχει. Δίνεις πάντα χώρο στον σύντροφό σου ενώ εσύ είσαι ένας πολύ ήρεμος και συμπονετικός άνθρωπος. Καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι εξαντλητικές και έτσι επιτρέπεις στον εαυτό σου και στον σύντροφό σου να έχετε χρόνο ο ένας για τον άλλον στη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεις το δράμα στις σχέσεις άσχημο. Εσύ και ο σύντροφός σου γίνεστε πάντα το επίκεντρο της προσοχής και νιώθεις τυχερός/τυχερή που είσαι με κάποιον γοητευτικό και διασκεδαστικό, αλλά φοβάσαι μήπως η γοητεία του/της μετατραπεί σε κάτι δυσάρεστο στο μέλλον, ειδικά όταν τσακώνεστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.