ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το δείπνο της Σ.Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της στο Swell της Βουλιαγμένης

Όλα φροντισμένα από την ίδια την Σίσσυ Παπαγεωργίου για τους εκλεκτούς της καλεσμένους

Το δείπνο της Σ.Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της στο Swell της Βουλιαγμένης

Τους εκλεκτούς καλεσμένους της υποδέχθηκε η γνωστή Συμβολαιογράφος Σίσσυ Παπαγεωργίου στο Swell της Βουλιαγμένης, ολοκληρώνοντας έτσι σε ακόμα υπέροχη μια υπέροχη τους εορτασμούς για τα γενέθλιά και των γενεθλίων του sissysworld.com.

Η οικοδέσποινα υποδέχτηκε με χαρά τους καλεσμένους της φορώντας ένα εντυπωσιακό καφτάνι από την αγαπημένη της «Ailin Boutique», από όπου ήταν και τα δωράκια που μοιράστηκαν στις καλεσμένες.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον ήλιο να βυθίζεται στα καταγάλανα νερά της Αθηναικής Ριβιέρας, συνδυάζοντας έτσι την γαστρονομική πανδαισία με την οπτική απόλαυση, αλλά και με την ψυχική ευφορία που δίνει η όμορφη συντροφιά και η διασκέδαση με αγαπημένους φίλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sissysworld

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.