Το κολπάκι με το ρύζι για να βάψεις γρήγορα τα πασχαλινά αυγά (βίντεο)

Θα σου «λύσει» τα χέρια

Το κολπάκι με το ρύζι για να βάψεις γρήγορα τα πασχαλινά αυγά (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, όλοι μας αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να βάψουμε εύκολα και γρήγορα τα πασχαλινά αυγά.

Η αλήθεια είναι πως στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά έξυπνα τρικ τα οποία λύνουν τα χέρια μας κάθε χρόνο.

Από φυτικά χρώματα, έως και έξυπνα κόλπα με φρούτα, η διαδικασία κάθε χρόνο γίνεται ακόμη και πιο συναρπαστική.

Αυτή τη φορά, μέσα από το Instagram προφίλ kidsfunlearning της Blogger Fatima Paiva ανακαλύψαμε ένα νέο κόλπο με ρύζι που θα σε γλυτώσει από πολλά… βάσανα.

Για την ακρίβεια, σε ένα σακουλάκι αποθήκευσης τροφίμων η blogger βάζει ρύζι και ρίχνει μερικές σταγόνες χρώματος.

Στη συνέχεια τοποθετεί το αυγό μέσα στο σακουλάκι και ανακινεί για λίγο. Η ιδέα της είναι πανέξυπνη, αφού όχι μόνο δεν θα λερωθείς, δεν θα βάλεις κατσαρόλες με νερό και χρώμα, αλλά η διαδικασία είναι εύκολη, ευχάριστη για εσένα και για τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.