ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το κόλπο για να διώξεις τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σου

Υπάρχει κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσεις ώστε να καταπολεμήσεις τη μυρωδιά

Το κόλπο για να διώξεις τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σου

Για να φύγει η μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας, θα πρέπει να ρίξετε κάτι στα τασάκια σας, το οποίο θα έχει μυρωδιά που θα υπερισχύει στον χώρο. Ειδικά αν δεν καπνίζετε, τότε η μυρωδιά του τσιγάρου, θα σας φανεί αποτρεπτική.

Οι φίλοι σου σίγουρα δεν θα καπνίζουν στο σπίτι σου, μόνο στο μπαλκόνι. Επίσης η απαγόρευση του καπνίσματος είναι κανόνας συγκατοίκησης. Ο καπνός του τσιγάρου μπορεί να παραμείνει στην ατμόσφαιρα έως και 5 ώρες. Επίσης, μέσω μικροσωματιδίων, διεισδύει στους τοίχους στα έπιπλα, τις κουρτίνες αλλά και τα ρούχα.

Αλλά αν καπνίζεις τελικά στο σπίτι, υπάρχει κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσεις ώστε να καταπολεμήσεις τη μυρωδιά, και αυτό δεν είναι άλλο από τη βανίλια.

Τα καρυκεύματα βανίλιας προέρχονται από μια μίξη του εκχυλίσματος του με αλκοόλη και λίγο νερό. Από τι στιγμή που θα πέσει πάνω στις στάχτες του τσιγάρου, αμέσως θα αναδυθούν τα αρώματά της και θα εξουδετερώσει όλες τις άλλες μυρωδιές. Γι’ αυτό ρίξτε λίγη στα τασάκια του σπιτιού και του αυτοκινήτου και η δουλειά θα γίνει.

Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξίδι και νερό για τον ίδιο σκοπό. Μόνο που θα πρέπει να τα βάλετε σε ένα μπολ και να το τοποθετήσετε πάνω στο καλοριφέρ όταν είναι αναμμένο. Αν το κάνετε αυτό θα δείτε σε λίγη ώρα ότι η ατμόσφαιρα θα έχει καθαρίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.