ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το ψυχολογικό τεστ που δείχνει σε τι συναισθηματική κατάσταση βρίσκεσαι

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις στην εικόνα για 10 δευτερόλεπτα

Αυτό είναι το ψυχολογικό τεστ που δείχνει σε τι συναισθηματική κατάσταση βρίσκεσαι

Η αντίληψη γύρω από διάφορα πράγματα, όπως τα οπτικά ερεθίσματα, μπορούν να δείξουν πολλά για την ψυχοσύνθεσή μας αλλά και τη συναισθηματική μας κατάσταση.

Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρουμε πως νιώθουμε, που κάτι μας έχει μπερδέψει και δεν ξέρουμε τι ακριβώς αισθανόμαστε. Ένα ψυχολογικό τεστ μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Πρόκειται για εικόνες που είναι έτσι διαμορφωμένες, μπορούν να σου δώσουν μια γενική εικόνα για τη συναισθηματική σου κατάσταση, ανάλογα με τον τρόπο που θα τις δεις και θα τις προσέξεις.

Κοίταξε για 10 δευτερόλεπτα, και όχι παραπάνω, την παρακάτω εικόνα:

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο του εξωγήινου

Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια περίοδο εκνευρισμού και αναστάτωσης. Δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά και θα ήταν καλό να οργανωθείς και να μην διοχετεύεις την ενέργεια σου σε πράγματα που δεν αξίζουν.

Αν είδες πρώτα τους ιπτάμενους δίσκους

Αν τα είδες πρώτα τους ιπτάμενους δίσκους τότε μάλλον είσαι έτοιμος να εκραγείς και να ξεσπάσεις. Για καιρό μάλλον καταπίεζες τα συναισθήματά σου και έτσι να έχεις οδηγηθεί σε μια κατάσταση όπου νιώθεις πίεση και εξάντληση.

Αν είδες ολόκληρη τη σπηλιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρίσκεσαι σε μαι πολύ ήρεμη φάση, που δύσκολα θα σε βγάλει εκτός ισορροπίας. Δεν χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και προσπαθείς πάντα να βλέπεις την καλή πλευρά των ανθρώπων. Αρκετοί σου ζητούν συμβουλές. Κυρίως γιατί νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.