ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το σέξι μοντέλο από την Κολομβία που το μπερδεύουν με πλαστική κούκλα του σεξ επειδή είναι «τόσο τέλεια» (φωτο)

Πολλοί από τους followers της στο Instagram ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί... σε εργοστάσιο

Το σέξι μοντέλο από την Κολομβία που το μπερδεύουν με πλαστική κούκλα του σεξ επειδή είναι «τόσο τέλεια» (φωτο)

Η Καρολίνα Γκόμεζ έχει βομβαρδιστεί με σχόλια που διερωτώνται πώς γίνεται να δείχνει τόσο αψεγάδιαστη στις φωτογραφίες της.

Πολλοί από τους 700.000 followers της στο Instagram ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί… σε εργοστάσιο για να έχει τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το μοντέλο προκάλεσε πρόσφατα αναστάτωση στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της σχέσης της με τον Κολομβιανό αστέρα των social media Γιέφερσον Κόσιο.

Η είδηση του ειδύλλιού εκτόξευσε τον αριθμό των followers της, καθώς οι 10 εκατομμύρια θαυμαστές του καλού της ανυπομονούσαν να τη δουν.

Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ταξίδι εξερεύνησης στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες και μοιράστηκε μια σειρά από τις αγαπημένες τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν έκπληκτοι από την εμφάνιση της Καρολίνα, η οποία τους έκανε να πιστεύουν ότι η 20χρονη μελαχρινή ήταν πλαστική κούκλα του σεξ. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσαν εμφανίζονται αγκαλιασμένοι σε ένα γιοτ, ενώ η Καρολίνα φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι.

Οι ακόλουθοί τόνισαν ότι η άκαμπτη πόζα της, το αψεγάδιαστο δέρμα και τα τέλεια χαρακτηριστικά της έμοιαζαν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αλλά η Καρολίνα απάντησε στους επικριτές της, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία για να αποδείξει ότι, εκτός από μια πλαστική στο στήθος, είναι 100% φυσική.

Η Κολομβιανή διέψευσε επίσης τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει επέμβαση στη μύτη της, επιμένοντας ότι η φωτογραφία επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της.

Η Καρολίνα έγραψε ότι προφανώς έχει βάψει τα μαλλιά της και έχει κάνει ενέσεις στα χείλη της, αλλά το μόνο πράγμα το οποίο έχει αλλάξει είναι το στήθος της. Επέμεινε επίσης ότι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια άλλη παρέμβαση στο σώμα της.

Τόνισε επίσης πως: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό με τις γυναίκες που το κάνουν αυτό, είμαστε όλες όμορφες με τον τρόπο μας».

Ο νέος της σύντροφος δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα σχόλια που τη στοχοποιούν και προσπάθησε μέσω του Instagram να αναδείξει περαιτέρω την πανέμορφη φίλη του. Ο Γιέφερσον δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τη λεζάντα: «Κάθε άντρας χρειάζεται μια κούκλα».

Έστησε μάλιστα κ ένα βίντεο φάρσα στο οποίο η Καρολίνα παριστάνει την κούκλα στη βιτρίνα ενός καταστήματος της Disney, προτού ο Κόσιο την «αγοράσει» για να την πάει σε ένα εστιατόριο. karolina_in_2 carolina_cossio karolina_in

@yefersoncossio ¿Se burlaban porque mi novia @Carolina Gómez ♬ original sound – Yef

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.