ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρία tips για καλύτερο πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο

Θα σας «λύσει» τα χέρια

Τρία tips για καλύτερο πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο

Όλοι θα θέλαμε τα ρούχα μας να μυρίζουν όμορφα και να είναι αφράτα μόλις βγουν από το πλυντήριο. Και όπως για όλα τα πράγματα που αφορούν το σπίτι, υπάρχουν μυστικά και για το πλύσιμο των ρούχων.

Αν θέλετα λοιπόν το πλύσιμο των ρούχων σας να είναι όλο και καλύτερο, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, που θα σας λύσουν τα χέρια…

Η θαυμαστή μαγειρική σόδα

Την χρησιμοποιούμε συχνά στην καθαριότητα του σπιτιού, γιατί έχει αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί εύκολα να εξουδετερώσει τις μυρωδιές. Μια και μόνο κουταλιά στον κάδο του πλυντηρίου είναι ικανή να μειώσει την ποσότητα απορυπαντικού αλλά και να μας προστατέψει από τα βακτήρια.

Κρατάμε πάντα καθαρή τη θήκη του απορρυπαντικού στο πλυντήριο

Πρέπει να είναι πάντα καθαρή γιατί πολλές φορές σε αυτήν συσσωρεύονται υπολείμματα απορρυπαντικού και μαλακτικού, αλλά και κάποιες φορές βρωμιά ή μούχλα. Αφαιρέστε την και πλύντε την με ζεστό νερό και σαπούνι. Για τα δύσκολα σημεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά οδοντόβουρτσα.

Αντί για μαλακτικό, ξύδι και έλαιο ευκαλύπτου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λευκό ξύδι και έλαιο ευκαλύπτου λποιπόν αντί για μαλακτικό, με το ξύδι να αναζωογονεί υα υφάσματα και να εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Η προσθήκη του ελαίου ευκαλύπτου, μαλακώνει το ύφασμα και προσφέρει ένα πολύ όμορφο άρωμα. Για τις πετσέτες ειδικότερα, μπορείτε να τις διατηρήσετε απαλές προσθέτοντας ένα φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη του πλυντηρίου, χωρίς απορρυπαντικό ή μαλακτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.