Βραζιλία – «Έπαυλη της ελεύθερης αγάπης»: Ιnfluencer συζεί με τις… οκτώ γυναίκες! 

Γείτονες: «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι»

Βραζιλία – «Έπαυλη της ελεύθερης αγάπης»: Ιnfluencer συζεί με τις… οκτώ γυναίκες! 

Θιασώτης του σεξ και της πολυγαμίας, έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Χιου Χέφνερ», ωστόσο η πορεία της ζωής που έχει επιλέξει δημιουργεί πολλές αντιδράσεις.

Ο Βραζιλιάνος Άρθουρ Ούρσο έχει φτιάξει έναν δικό του κόσμο, δικούς του κανόνες που βασίζονται σε έξαλλες φαντασιώσεις. Αντλεί ηδονή από… την έπαυλη της ελεύθερης αγάπης που έχει φτιάξει, χώρος όπου πρωτοστατεί η σεξουαλική ελευθερία.

Η οικογένεια του Ούρσο κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Αποτελείται από εκείνον και τις οκτώ συζύγους του. Το νεαρό μοντέλο και σταρ του ιστοτόπου Only Fans πέρσι έγινε πρωτοσέλιδο όταν παντρεύτηκε με οκτώ γυναίκες, ταυτόχρονα, σε μια τελετή. Ο γάμος τους ωστόσο δεν έχει νομική υπόσταση καθώς στο Σάο Πάολο αλλά και σε όλη τη Βραζιλία η πολυγαμία είναι παράνομη.

Πώς πορεύεται όμως ο Άρθουρ στον έντονο έγγαμο βίο του; Προκειμένου να έχει ικανοποιημένες όλες τις συζύγους του έχει φτιάξει μέχρι και πρόγραμμα για το σεξ και περνάει ίσο χρόνο με κάθε μια.

«Όλες απαιτούν την προσοχή, τη στοργή και το σεξ να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μια απ’ ότι για την άλλη».

Το μόνο «παράπονο» που έχει ο Άρθρουρ από τις συζύγους του είναι οι υπέρογκοι λογαριασμοί που καλείται να πληρώσει για εκείνες όμως επιμένει ότι μπορεί να διαχειριστεί τα έξοδα της οικογένειάς του καθώς επιθυμεί να ζουν όλοι μέσα στην πολυτέλεια.

Ο Άρθουρ ξεκίνησε την κατασκευή της «έπαυλης της ελεύθερης αγάπης» σε ένα οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι εμπνευσμένη από την έπαυλη του Playboy.

Οι αντιδράσεις, όμως, έχουν φανεί. Υπάρχουν κάποιοι που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από τον τρόπο ζωής του Άρθουρ. Ο λόγος φυσικά για τους γείτονες του οι οποίοι έσπευσαν να του κάνουν ξεκάθαρο πως δεν τον θέλουν αφού του άφησαν… μήνυμα στον μαντρότοιχο του σπιτιού του. «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι» έγραφε το μήνυμα.

«Θα μάθω ποιος το έκανε αυτό και θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν κάνω τίποτα κακό φτιάχνοντας ένα σπίτι για μένα και τις γυναίκες μου. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά! Θεωρούμε ότι κάθε μορφή αγάπης είναι δίκαιη» ανέφερε ο Άρθουρ.

Το νεαρό μοντέλο τόνισε τα εξής στη Sun: «Από την εφηβεία μου, ανακάλυψα ότι δεν γεννήθηκα για να είμαι μονογαμικός. Από αυτή την περίοδο άρχισα να εμβαθύνω στο θέμα, μέσα από ταινίες και ντοκιμαντέρ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο influencer έχει ήδη μια κόρη από προηγούμενη σχέση, αλλά θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την πολυμελή οικογένειά του ενώ δεν τον ενδιαφέρει ποια από τις γυναίκες του θα μείνει πρώτη έγκυος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.