ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βραζιλία: Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ… γιατί δεν φορούσε πολλά ρούχα

«Νομίζω ότι είναι παράλογο να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες με αυτό τον τρόπο μόνο και μόνο επειδή ντυνόμαστε όπως θέλουμε» είπε

Βραζιλία: Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ… γιατί δεν φορούσε πολλά ρούχα

Μοντέλο του OnlyFans, ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν από ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Μπέλο Οριζόντε, της Βραζιλίας, εξαιτίας των «πολύ κοντών και αποκαλυπτικών ρούχων» που φορούσε.

Στο προφίλ της στο Instagram, η Kerolay Chaves αφηγήθηκε το περιστατικό, μαζί με φωτογραφίες που τη δείχνουν με τα επίμαχα ρούχα που φορούσε εκείνη τη στιγμή.

«Κάποιοι άνθρωποι με κοίταξαν με προκατάληψη, άλλοι με έβρισαν και τελικά, με πέταξαν έξω από το σούπερ μάρκετ. Μπορείτε να το πιστέψετε;» έγραψε η Kerolay στο μήνυμά της για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι είναι παράλογο το γεγονός ότι εμάς τις γυναίκες εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο μόνο και μόνο επειδή ντυνόμαστε όπως θέλουμε. Η αλήθεια είναι ότι το περνάμε αυτό επειδή είμαστε πολύ “καυτές”».

Στις φωτογραφίες της δημοσίευσης, το μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας ένα κοντό τζιν σορτσάκι, ένα λευκό τοπ και σαγιονάρες, ενώ περπατάει στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της.

Η ανάρτησή της έγινε viral, καθώς πολλοί άνθρωποι άσκησαν κριτική για το μέρος όπου η νεαρή γυναίκα επέλεξε να φορέσει τα συγκεκριμένα ρούχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι γυναίκα, αθλήτρια. Φοράω κοντά ρούχα, δημοσιεύω φωτογραφίες με μπικίνι… αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Το δικαίωμά μου τελειώνει εκεί που αρχίζει των άλλων, δεν υπάρχει μόνο εγώ στην κοινωνία», σχολίασε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.