ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χριστούγεννα: Πήραν «φωτιά» οι πίστες – Γεμάτα τα μουσικά κέντρα

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια που δεν υπήρχαν μάσκες και μέτρα προστασίας

Χριστούγεννα: Πήραν «φωτιά» οι πίστες – Γεμάτα τα μουσικά κέντρα

Πήραν «φωτιά» οι πίστες την παραμονή των Χριστουγέννων αφού τα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως ήταν γεμάτα από κόσμο.

Σημειώνεται ότι είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια που δεν είχαν μάσκες και μέτρα προστασίας και πολλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, καρφίτσα δεν έπεφτε χθες στα μεγάλα και μικρά μουσικά κέντρα της πρωτεύουσας, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη διασκέδασή του ελεύθερα.

Ακόμη και οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα δεν έκρυβαν τη χαρά τους που είδαν τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά ύστερα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα γιορτινά τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ τα λουλούδια έκρυψαν τις πίστες. Όπως λένε στο MEGA οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, τόσο κόσμο στα μπουζούκια είχαν να δουν τουλάχιστον 10 χρόνια.

«Ειλικρινά αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι Χριστούγεννα προ δεκαετίας, προ κρίσης όχι μόνο από θέμα κόσμου αλλά και από θέμα ποιότητας και ενέργειας», ανέφερε ο κ. Γιαννικόπουλος που κάνει δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά εστίασης.

Κι απόψε οι αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να ψυχαγωγήσουν όσους δεν έφυγαν ή και όσους ήρθαν στην Αθήνα για να διασκεδάσουν αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά είναι ήδη πάρα πολλές, με όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή να αναζητήσουν τραπέζι να έχουν ελάχιστες πιθανότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.