ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ζαλίζει» το ποσό που πήρε η Σάσα Μπάστα για ένα της εξώφυλλο!

Απαντάει και στο κρίσιμο ερώτημα... Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις;

«Ζαλίζει» το ποσό που πήρε η Σάσα Μπάστα για ένα της εξώφυλλο!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Σάσα Μπάστα στο Mega Καλημέρα και στην Άννα Ζηρδέλη για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, τα χρήματα που πήρε για το πιο ακριβό εξώφυλλο αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα και συνέχισε:

«Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει, δήλωσε: «Aν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα».

«Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.