H κόρη της Χάιντι Κλουμ «κολάζει» φορώντας κόκκινα δαντελένια εσώρουχα (φωτό)

H 18χρονη Λένι Κλουμ κάθεται σε έναν νιπτήρα μπάνιου και το καλλίγραμμο σώμα της κλέβει τις εντυπώσεις

H κόρη της Χάιντι Κλουμ «κολάζει» φορώντας κόκκινα δαντελένια εσώρουχα (φωτό)

H 18χρονη Λένι Κλουμ πρωταγωνιστεί μαζί με τη μητέρα της, Χάιντι, στην καμπάνια της Intimissimi και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο πορφίλ της στο Instagram με κόκκινα εσώρουχα του διάσημου brand τράβηξε την προσοχή μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Λένι Κλουμ, είναι καρπός του έρωτα της Χάιντι Κλουμ με το πρώην αφεντικό της ομάδας της Renault στη Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε. Μάλιστα, η Κλουμ ήταν έγκυος στην Λένι, όταν χώρισε με τον Φλάβιο Μπριατόρε με αποτέλεσμα να την υιοθετήσει ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Η Λένι Κλουμ ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, η οποία έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και είναι μοντέλο. Θυμίζουμε ότι η Λένι Κλουμ έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μαζί με τη μητέρα της, Χάιντι, στην γερμανική Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου του 2021 και όλοι πρόσεξαν ότι είναι κλώνος της διάσημης μητέρας της.

H 18χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ με κόκκινα εσώρουχα της Intimissimi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.