ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η «εκρηκτική» Ντιλέτα Λεότα υποδέχτηκε το 2023 στην αγκαλιά του Λορίς Κάριους (φωτό)

Πριν λίγες ημέρες ο Κάριους γνώρισε και τους γονείς της εντυπωσιακής δημοσιογράφου

Η «εκρηκτική» Ντιλέτα Λεότα υποδέχτηκε το 2023 στην αγκαλιά του Λορίς Κάριους (φωτό)

Η Ντιλέτα Λεότα και ο Λορίς Κάριους ζουν εδώ και μήνες τον έρωτα τους και πλέον το δείχνουν και στον κόσμο. Δεν κρύβονται από τους παπαράτσι και ανεβάζουν φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Η Ιταλίδα αθλητική δημοσιογράφος που πρόσφατα ξεκίνησε και συνεργασία με τηλεοπτικό σταθμό του Καναδά για το Champions League και ο Γερμανός τερματοφύλακας που παίζει στη Νιούκαστλ πέρασαν μαζί και την Πρωτοχρονιά.

Διοργάνωσαν πάρτι για φίλους και ανέβασαν φωτογραφία που τους δείχνει αγκαλιά κατά την αλλαγή του χρόνου.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν περάσει μαζί και τα Χριστούγεννα με τον έμπειρο τερματοφύλακα να ταξιδεύει στην Σικελία για να περάσει ωραίες στιγμές με την αγαπημένη του και να γνωρίσει και τους γονείς τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008.

Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

Ο Λορίς Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα, η οποία είναι εδώ και ένα χρόνο με τον τενίστα Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.