ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ελληνίδα καλλονή που έχει «τρελάνει» το βρετανικό Love Island (φώτο)

Τα «έσπασε» το Instagram της Αντιγόνης

Η Ελληνίδα καλλονή που έχει «τρελάνει» το βρετανικό Love Island (φώτο)

Μπορεί το ελληνικό Love Island να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο στο βρετανικό πρωταγωνιστεί μια Ελληνίδα, η οποία έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα όλων.

Στον όγδοο κύκλο του ριάλιτι που προκαλεί φρενίτιδα στους βρετανούς μια Ελληνίδα παίκτρια έχει δείξει από την αρχή την δυναμική της.

Η τεράστια τηλεθέαση των επεισοδίων οφείλεται και στις διασημότητες του νησιού, όπως είναι η κόρη του ποδοσφαιριστή Μάικλ Όουεν, αλλά σίγουρα οι παράμετροι είναι πολλοί.

Ανάμεσα στους παίκτες φέτος είναι και μια Ελληνίδα, η Αντιγόνη.

Η νεαρή είναι τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο και την Ελλάδα. Η μητέρα της, Tonia Buxton, είναι αρκετά γνωστή στο Νησί. Είναι σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν την παρουσίαση διάφορων εκπομπών μαγειρικής στη βρετανική τηλεόραση.

Αν και η Αντιγόνη μετράει μόλις λίγες ημέρες στο σπίτι του Love Island, φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Την ημέρα που την πρωτογνώρισαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι είχε στο Instagram περίπου 30 χιλιάδες followers, ενώ σήμερα έχει φτάσει τους 200 χιλιάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.