Η εμφάνιση της Σοφίας Μουτίδου με εσώρουχα αλά Μπιγιονσέ – Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η ηθοποιός κατάφερε να γίνει γρήγορα viral με μία συγκεκριμένη σκηνή

Η εμφάνιση της Σοφίας Μουτίδου με εσώρουχα αλά Μπιγιονσέ – Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η Σοφία Μουτίδου έκανε πρεμιέρα στο Γυάλινο Μουσικό τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, για να χαρίσει στο κοινό της stand-up comedy παραστάσεις.

Ωστόσο, η ηθοποιός κατάφερε να γίνει γρήγορα viral με μία συγκεκριμένη σκηνή, στην οποία εμφανίστηκε με εσώρουχα μπροστά στους θαυμαστές της, χορεύοντας το κομμάτι «Single ladies» της Μπιγιονσέ.

Το κοινό από τη θέση του, βιντεοσκόπησε αυτή τη στιγμή της Σοφίας Μουτίδου και δημοσίευσε τις εικόνες και τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ηθοποιός με τη σειρά της αναδημοσίευσε τον υλικό των θαυμαστών της, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και την υποστήριξη που της έδωσαν.

Moutidou_-_Viral___1_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Moutidou_-_Viral___2_

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.