ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολλά προβλήματα από την μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον ΑΝΤ1+ – Χαμός με τους συνδρομητές που πλήρωσαν… τζάμπα

Ξεσπούν στο Twitter οι χρήστες που κατέβαλαν συνδρομή για να απολαύσουν το Μουντιάλ 2022

Πολλά προβλήματα από την μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον ΑΝΤ1+ – Χαμός με τους συνδρομητές που πλήρωσαν… τζάμπα

Δεν πέρασε ένα 24ωρο και το ΑΝΤ1+ παρουσίασε νέα προβλήματα με τους χρήστες που έχουν πληρώσει για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ 2022 να εξαγριώνονται.

Κόσμος έχει δώσει χρήματα για να δει Μουντιάλ και Μουντιάλ δεν βλέπει.

Η τελετή έναρξης και το πρώτο ματς της διοργάνωσης προβλήθηκε από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 και η συνδρομητική του πλατφόρμα μπήκε χθες στο… παιχνίδι με το Αγγλία – Ιράν.

Ωστόσο το ντεμπούτο αυτό δεν έγινε και με μεγάλη επιτυχία καθώς «έπεσε» πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης και τα άλλα δύο ματς της ημέρας προβλήθηκαν ξανά από τον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Σήμερα το βλέμματα ήταν στραμμένα ξανά στο ΑΝΤ1+ για το Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, ωστόσο από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα πολλές συνδρομές αντιμετώπισαν προβλήματα. Μπορεί η πλατφόρμα να μην έπεσε όπως χθες, ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες που βλέπουν… μαύρο.

Κάποιοι μάλιστα έχουν ήχο, αλλά όχι εικόνα. Γεγονός που δείχνει πως η προβολή του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1+ συνεχίζεται με προβλήματα.

Πολλοί είναι οι χρήστες του twitter που το σχολίασαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.