ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η «καυτή» εμφάνιση της Τζούλια Φοξ με κουκούλα και σουτιέν (φωτο)

Η ηθοποιός φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο τολμηρή!

Η «καυτή» εμφάνιση της Τζούλια Φοξ με κουκούλα και σουτιέν (φωτο)

Ακόμα μια προκλητική εμφάνιση έκανε η Τζούλια Φοξ και μάλιστα, δεν δίστασε να αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Η ηθοποιός φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο «τολμηρή» στις ενδυματολογικές της επιλογές, χωρίς να την απασχολούν ιδιαίτερα τα σχόλια.

Αν και κάποιες από τις εμφανίσεις της μπορούν να χαρακτηριστούν «υπερβολικές», εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή του στυλ της, έπαιξε και ο πρώην σύντροφός της, Κάνιε Γουέστ.

Πριν τον δεσμό τους, η Τζούλια Φοξ προτιμούσε πιο «ασφαλείς» επιλογές. Ωστόσο, ο ίδιος από τις πρώτες κιόλας ημέρες ανανέωσε ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα της και φρόντισε να της δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στη νέα της εμφάνιση, η Τζούλια Φοξ επέλεξε μια κουκούλα fullface, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα ως μπουστάκι, το οποίο όμως, καλύπτει μόνο τις θηλές της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γρήγορα οι διαδικτυακοί της φίλοι τη γέμισαν likes και αποθεωτικά σχόλια. 309394944_824962415604042_7696680048597081403_n

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
309977290_851504816017090_3096481576652874471_n
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.