ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κόρη της Μαντόνα κυκλοφόρησε το πρώτο της single – Δείτε το προκλητικό βίντεοκλιπ

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Eartheater

Η κόρη της Μαντόνα κυκλοφόρησε το πρώτο της single – Δείτε το προκλητικό βίντεοκλιπ

Τα χνάρια της μητέρας της ακολουθεί η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν.

Η 25χρονη έκανε την είσοδό της στη μουσική βιομηχανία με το καλλιτεχνικό όνομα «Lolahol». Το πρώτο της single φέρει τον τίτλο «Lock&Key» και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα… αισθησιακό βίντεοκλιπ.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Eartheater. Το βίντεο δείχνει τη Λούρδη αρχικά, να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, πριν τελικά καταλήξει σε μία παραλία.

Εκεί, εμφανίζεται με μία αρκετά προκλητική εμφάνιση, που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία να «παίζει» με το νερό, ενώ «δοκιμάζει» τα ανοίγματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάτω από το βίντεο στο YouTube, με τους θαυμαστές τόσο της ίδιας, όσο και της μητέρας της να χαρακτηρίζουν το τραγούδι της «διαμάντι» και την ίδια «πριγκίπισσα της ποπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.