Ι.Μαλέσκου: «Δεν κρατάω κακία – Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος»

««Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι»

Ι.Μαλέσκου: «Δεν κρατάω κακία – Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε για την αρνητική κριτική που δέχεται κατά τη διετή παρουσία της στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κρατάει κακία.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος».

«Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι. Αν κάποιοι άνθρωποι του χώρου με κρίνουν πιο αυστηρά, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο αυτές οι δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Δεν έχω καλή εμπειρία από πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν κρατάω κακία. Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι να κοιμούνται ήσυχοι», είπε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέγεις τι θα κάνεις και όχι να κάνεις κάτι επειδή πρέπει. Το μεγάλο μου χαρτί είναι το infotainment».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.