ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μαντόνα ξέχασε ότι είναι 63 ετών και ποζάρει γυμνή ενώ βγάζει… πεταλούδες από το σώμα της (βίντεο)

«Γεννάει» και δέντρα

Η Μαντόνα ξέχασε ότι είναι 63 ετών και ποζάρει γυμνή ενώ βγάζει… πεταλούδες από το σώμα της (βίντεο)

H Μαντόνα πόζαρε γυμνή σε βίντεο NFT, ενώ φαίνεται να «γεννάει» δέντρα, πεταλούδες και ρομπότ σαρανταποδαρούσες, προφανώς μη μπορώντας να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι έχει γίνει πλέον 63 ετών και δεν μπορεί να παριστάνει την «παιδούλα».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 63χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, γραφίστα και animator Beeple (Michael Joseph Winkelmann) για να φτιάξει τρία βίντεο NFT, γνωστά και ως non-fungible tokens.

Τα συγκεκριμένα βίντεο δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας σαρώσεις των γεννητικών οργάνων της ίδιας της Μαντόνα, με αρκετά κοντινά πλάνα, καθώς η τραγουδίστρια θέλει να μεταφέρει το μήνυμα πως «ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρεις τη ζωή και δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις την ελπίδα».

«Ω Θεέ μου. Αυτός είναι ένας άρρωστος, άρρωστος, κακός κόσμος»,«έχει τρελαθεί τελείως» και «ζητάει κανείς ένα τρισδιάστατο μοντέλο οποιουδήποτε μέρους του σώματος της Μαντόνα;», είναι μερικά από τα αρνητικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter για το νέο εγχείρημα της Μαντόνα.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και χρήστες που πήραν το μέρος της, αναφέροντας ότι «ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, Μαντόνα», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι «δεν παύει ποτέ να τους εκπλήσσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NFT_DROPNEWS/status/1523918477844746240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1523918477844746240%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fweird%2Farthro%2F8606135%2Fmantona-chamos-sto-twitter-me-neo-tis-vinteo-gymni-se-nft-genna-dentra-kai-robot-sarantapodarouses

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.