ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η.Παπαγεωργίου: «Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας – Εγχειρίστηκα και μετά από 3 μέρες επέστρεψα στο GNTM»

«Είχα αρκετούς πόνους, έπαιρνα φάρμακα. Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν εξαιτίας ορμονικών»

Η.Παπαγεωργίου: «Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας – Εγχειρίστηκα και μετά από 3 μέρες επέστρεψα στο GNTM»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιουνίου, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και το πώς το διαχειρίστηκε όταν βρισκόταν στο GNTM.

«Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Μετά έτυχε η πρόταση για το GNTM, είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά.

Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στον δεύτερο κύκλο, γύρισα στη δουλειά μετά από 3 μέρες. Είμαι πολύ σταθερή σε αυτό που έχω πει. Το ήξεραν δυο άτομα από την ομάδα μου που με βοηθούσαν να μετακινούμαι και να μεταφέρομαι.

Είχα αρκετούς πόνους, έπαιρνα φάρμακα. Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν εξαιτίας ορμονικών. Είχα ένα πρόβλημα που δεν με βοηθούσε στην υγεία μου. Δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω στο GNTM, το διακωμωδούσε κιόλας. Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου.

Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί τίποτα. Ήθελα να έχω μια υγιής εικόνα για την τηλεόραση» αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ακούω σχόλια το πόσο έχω αδυνατίσει. Τώρα είμαι στα κανονικά μου κιλά. Τώρα είμαι καλά δηλαδή. Είχα πολύ μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος μου, ήταν πολύ δύσκολο. Νόμιζαν οτι ήμουν έγκυος κάποια περίοδο. Τα διάβαζα τα σχόλια. Δεν είχα πρόβλημα», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.