Η Ρωσίδα Anna Mingazova «τρελαίνει» το ανδρικό κοινό με την εμφάνισή της (φώτο)

Ξανθιά, γαλανομάτα με εκπληκτικό κορμί, δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να εντυπωσιάσει

Η Ρωσίδα Anna Mingazova «τρελαίνει» το ανδρικό κοινό με την εμφάνισή της (φώτο)

Η Anna Mingazova, αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που θα συναντήσεις στο Instagram και θα σε κάνει να κολλήσεις με τη μία μαζί της. 

Μάλιστα, όπως είναι λογικό… «τρελαίνει» το ανδρικό κοινό με την εμφάνισή της.

Ξανθιά, γαλανομάτα με εκπληκτικό κορμί, η Ρωσίδα Anna δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να εντυπωσιάσει, αφού η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μαζί της.

Γενναιόδωρη, όμως, είναι και η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς αρκετές φορές ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram σέξι φωτογραφίες της, ενθουσιάζοντάς τους κάθε φορά. Και όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, δίκαια της χαρίζουν απλόχερα το like τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.