ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με φόρεμα «Σταχτοπούτα» και το στήθος της «βγάζει μάτια» (φωτό)

Το φόρεμα αναδείκνυε τα πλούσια κάλλη της ηθοποιού

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με φόρεμα «Σταχτοπούτα» και το στήθος της «βγάζει μάτια» (φωτό)

Μια επική εμφάνιση με πριγκιπικό φόρεμα – θα μπορούσε κάλλιστα να το φορούσε μια βασίλισσα- έκανε η Σάλμα Χάγιεκ.

Η διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Puss in Boots: The Last Wish» στην οποία δανείζει την φωνή της, έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο και συμπρωταγωνιστή, Αντόνιο Μπαντέρας.

Η πριγκιπική εμφάνιση της Σάλμα Χάγιεκ
Τα φλας φυσικά, άστραψαν κατά την έλευση της Σάλμα Χάγιεκ, η οποία θύμιζε τη Σταχτοπούτα με το τούλινο φόρεμά της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε ένα τούλινο φόρεμα, με διάφανο, κορσέ μπούστο που ήταν καλυμμένο με πετράδια.

Το φόρεμα αναδείκνυε τα πλούσια κάλλη της ηθοποιού, και συγκεκριμένα το στήθος της, το οποίο νόμιζες ότι θα εκραγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν επίσης κομψός, αλλά πιο απλά ντυμένος, με ένα σκούρο καφέ ζιβάγκο, μπλε δερμάτινο μπουφάν και μαύρο παντελόνι. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, έδειχναν πολύ χαρούμενοι στο κόκκινο χαλί΄, χαμογελώντας ο ένας στον άλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.