ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σάρον Στόουν έχασε τη μισή της περιουσία μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank (βίντεο)

«Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς πολύ για να καταλάβεις πως τελικά, το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο»

Η Σάρον Στόουν έχασε τη μισή της περιουσία μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank (βίντεο)

Η Σάρον Στόουν βρέθηκε στην τελετή του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας (WCRF) για τον Καρκίνο και έκανε μια αποκάλυψη στο κοινό που έδωσε το παρών.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε τη μισή της περιουσία από την πρόσφατη κατάρρευση της Silicon Valley Bank.

Η Στόουν έλαβε το Βραβείο Θάρρους και συμμετείχε στον έρανο που γίνεται στο πλαίσιο της τελετής. Στον λόγο που έβγαλε, η Χολιγουντιανή σταρ ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hollywood Reporter»:

«Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς για να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.