ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η φωτογραφία «βουτιά στο παρελθόν» της Sharon Stone από το 1992 (φώτο)

Το «θανατηφόρο» της σταυροπόδι σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο

Η  φωτογραφία «βουτιά στο παρελθόν»  της Sharon Stone από το 1992 (φώτο)

Η Sharon Stone έγινε ευρέως γνωστή το 1992 ως «Catherine Tramell» από την ταινία «Βασικό ένστικτο», όπου το «θανατηφόρο» της σταυροπόδι σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο.

Εκείνη την εποχή θυμήθηκε πρόσφατα σε ανάρτησή της.

Η ίδια, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και προσπαθεί μέσω αυτών να αφυπνίσει για ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανέβασε μία φωτογραφία από το 1992.

Στο πορτραίτο τη βλέπουμε να κοιτάζει τον φακό έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά με τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, styling πολύ δημοφιλές για την εποχή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sharon Stone κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη ταινία.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε αναρτήσει ένα video, το οποίο παρουσιάζει σκηνές του έργου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του. Mάλιστα, έχει μιλήσει και για το ποια ήταν η πιο άβολο στιγμή για εκείνη στην ταινία.

Η 64χρονη ηθοποιός δεν χάνει την αγάπη της για τη ζωή, ενώ φροντίζει το σώμα και το δέρμα της παραμένοντας εντυπωσιακή.

Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης, όπως συνέβη και την τελευταία φορά στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου επέλεξε μία υπέροχη δημιουργία σε άσπρο και μπλε, η οποία «μεταμορφώθηκε» πάνω στο κόκκινο χαλί, την ώρα που εκείνη περπατούσε.

Θυμηθείτε εδώ τη θρυλική σκηνή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.