ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ι.Τούνη: Αυτό είναι ένα από τα υπερπολυτελή σπίτια της επιτυχημένης επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Τα αγοράζει, τα ανακαινίζει και τα εκμεταλλεύεται

Ι.Τούνη: Αυτό είναι ένα από τα υπερπολυτελή σπίτια της επιτυχημένης επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο στο Instagram στο οποίο δείχνει τις ετοιμασίες που κάνει στο ένα από τα δύο υπερπολυτελή σπίτια της στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί.

Σήμερα Πέμπτη (30.05.2024) η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για δουλειές, μία εκ των οποίων είναι η ανακαίνιση των σπιτιών που έχει αγοράσει. Ανέβασε βίντεο σε stories της στο Instagram και έδειξε στους ακολούθους της το ένα από τα δύο σπίτια που ετοιμάζει στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό.

«Είμαι περίεργη να δω πως αυτό που βλέπεις (στην εικόνα) θα γίνει αυτό εδώ στον χώρο. Στέφανε θα κάνεις πάλι τα “άμπρα κατάμπρα” σου; Εγώ σου έχω εμπιστοσύνη γιατί είδα το δικό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη που ήταν χρέπι, πως το έκανες που έχει γίνει υπερ.. μη βρίσω, σπίτι ωραίο», είπε στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στον συνεργάτη της.

Η ίδια έγραψε στο ίδιο βίντεο: «Έχουμε έρθει με τον guru των σπιτιών και της διακόσμησης στα σπίτια που σας είπα πως αγόρασα στη Θεσσαλονίκη προς εκμετάλλευση. Έχουν ολοκληρωθεί τα 3D και περνάμε στην υλοποίηση».

«Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά. Να ξεκινήσουμε λέω γρήγορα γρήγορα να φτιάξουμε τα σπίτια τα ονειρεμένα. Πεθαίνω, τρελαίνομαι με αυτά. Το να φτιάχνω σπίτια με τον Στέφανο είναι το πλέον αγαπημένο μου» είπε ενθουσιασμένη η Ιωάννα Τούνη σε δεύτερο βίντεο.

«Μου στέλνετε ήδη φουλ εταιρίες για συνεργασία για τα σπίτια αλλά επειδή δεν θα προλάβω να απαντήσω, ό,τι σχετικό θέλετε, σαν ανεβάζω το email του Στέφανου», ενημέρωσε σε τρίτο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» είχε πει η Ιωάννα Τούνη τον περασμένο Μάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.