ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ι.Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου – Δεν ήξερα τι τραβάτε» (φώτο)

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο»

Ι.Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου – Δεν ήξερα τι τραβάτε» (φώτο)

Η Ιωάννα Τούνη, μοιράζεται με τους followers της στο Instagram, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μαμά, καθώς πριν από 19 ημέρες, έφερε στον κόσμο το μωρό της, «καρπό» του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με νέα της ανάρτηση το μεσημέρι του Σαββάτου, η influencer μίλησε για τον θηλασμό, τονίζοντας πως «είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της» και εκφράζοντας την ελπίδα της «να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση».

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι» λέει η Ιωάννα Τούνη στο story της στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.