ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της στους ακόλουθους της στο instagram

To μοντέλο δείχνει και το πρόσωπο της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της στους ακόλουθους της στο instagram

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως την περίοδο της εγκυμοσύνης της θα τη μοιράζεται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», όμως η ίδια κάνει και κάποιες σχετικές αναρτήσεις στο instagram.

Το μοντέλο, ανέβασε πριν από λίγο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της αλλά και το πρόσωπό της. Στα περισσότερα από τα βίντεο που μοιράζεται στα social media, το μοντέλο δείχνει μόνο την κοιλιά της, αλλά σε αυτό το βίντεο εμφανίζεται και το πρόσωπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φορώντας μαύρο τοπ και κοντό μαύρο σορτς με μαύρα γυαλιά ηλίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράστηκε ένα ΤΙΚΟ ΤΟΚ που έκανε, κάνοντας χρήση ενός ήχου της πλατφόρμας. Στο βίντεο ακούγεται ο προεπιλεγμένος ήχος της πλατφόρμας: «Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη, κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα» με την πρώην Σταρ Ελλάς να ακολουθεί τα λόγια, ενώ παράλληλα χαϊδεύει την κοιλιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.