ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου… διδάσκει την 4 μηνών κόρη της: «Στόχος είναι τα λεφτά – Να μαθαίνει από νωρίς» (βίντεο)

Η μικρή Πάρις είναι το πρώτο παιδί για το γνωστό μοντέλο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου… διδάσκει την 4 μηνών κόρη της: «Στόχος είναι τα λεφτά – Να μαθαίνει από νωρίς» (βίντεο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τη νεογέννητη κόρη της.

Η μικρή Πάρις είναι το πρώτο παιδί για το γνωστό μοντέλο, που πριν από τέσσερις μήνες περίπου έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Έκτοτε, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές τρυφερές φωτογραφίες αλλά και βίντεο με το μωράκι της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αποσπώντας κάθε φορά χιλιάδες likes και σχόλια.

Η ανάρτηση με τα 50ευρα και το «μάθημα» στην μικρούλα Πάρις

Σε μία εξ αυτών των αναρτήσεων, η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται να κρατά στο χέρι της αρκετά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, και να τα δείχνει στην μικρούλα Πάρις.

Στη σχετική λεζάντα αναγράφεται «στόχος είναι τα λεφτά – να μαθαίνει από νωρίς», παραπέμποντας στο τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει η ίδια πριν αρκετά χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στον σύντροφό της, η Τζούλια Αλεξανδράτου φροντίζει να τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καλώντας όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον ίδιο και την προσωπική της ζωή να μπουν στο Only Fans.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.