ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Τζούλια Φοξ ποζάρει με φόρεμα που έφτιαξε από… πεσμένα φύλλα και αφήνει λίγα στην φαντασία (βίντεο)

«Δεν ξέρω αν πραγματικά, μπορεί να φορεθεί έξω, αλλά μου αρέσει»

Η Τζούλια Φοξ ποζάρει με φόρεμα που έφτιαξε από… πεσμένα φύλλα και αφήνει λίγα στην φαντασία (βίντεο)

Η Τζούλια Φοξ, εμφανίστηκε σε βίντεό της στο TikTok, με ένα… ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, αφήνει λίγα στην φαντασία.

Η ηθοποιός που είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, θέλησε να δείξει στο κοινό της πως «τα πάντα μπορούν να γίνουν ρούχα» και έθεσε ως παράδειγμα το νέο της outfit, φτιαγμένο από… φύλλα που μάζεψε.

Η 32χρονη σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία που ακολούθησε για να φτιάξει το ρούχο και έγινε αμέσως viral.

Το outfit έχει τίτλο «Φθινόπωρο 2022» και για τη δημιουργία του, η Τζούλια Φοξ χρησιμοποίησε τα φύλλα που μάζεψε, ρητίνη και λεπτές αλυσίδες.

@juliafox I present to you the FALL 2022 dress!!! Thank u @emmafujiko ♬ original sound – Julia fox

«Γεια σας παιδιά. Έχω εμμονή με τα φύλλα. Πηγαίνω στο πάρκο κάθε μέρα και τα βλέπω να αλλάζουν, οπότε εμπνεύστηκα από αυτά. Τηλεφώνησα στην κολλητή μου, την Έμμα, η οποία είναι καλλιτέχνης και τεχνίτρια ρητίνης. Καθαρίσαμε τα φύλλα, τα ανακατέψαμε με τη ρητίνη και τα αφήσαμε να παγώσουν, ώστε να μην οξυδωθούν», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, χρησιμοποίησαν μικρά γαντζάκια και λεπτές αλυσίδες για να τα ενώσουν όλα μεταξύ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σαν κοσμήματα σώματος, σαν να πέφτουν τα φύλλα πάνω στο κορμί σου. Είμαι κάπως εμμονική με τα φύλλα. Δεν ξέρω αν πραγματικά, μπορεί να φορεθεί έξω, αλλά μου αρέσει. Εκτός αυτούς, ήταν μια εργασία που έγινε με πολλή αγάπη», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.