ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ισραήλ: Θα αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού της Eurovision μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Η είσοδος του Ισραήλ, με το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η 20χρονη Έντεν Γκολάν, πρόκειται να επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Κυριακή

Ισραήλ: Θα αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού της Eurovision μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Το Ισραήλ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, θα προχωρήσει σε αλλαγές στον στίχο του τραγουδιού που θα στείλει στη φετινή Eurovision.

Ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός Καν είχε δεσμευτεί να μην αλλάξει τους στίχους του October Rain, ο οποίος ήταν σαφές πως αναφερόταν στην επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ ζήτησε «απαραίτητες προσαρμογές» για να διασφαλιστεί ότι το Ισραήλ μπορεί να εισέλθει στη διοργάνωση.

Το Ισραήλ έχει κερδίσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τέσσερις φορές στο παρελθόν. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία.

Σε δήλωσή του την Κυριακή, ο τηλεοπτικός σταθμός Καν είπε ότι επικοινώνησε με τον στιχουργό του October Rain και του ζήτησε να «διαγράψει τα κείμενα, διατηρώντας παράλληλα την καλλιτεχνική του ελευθερία».

Τον περασμένο μήνα, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης είπε ότι αξιολογούσε τους στίχους, ο Καν είπε ότι «δεν είχε καμία πρόθεση να αντικαταστήσει το τραγούδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είσοδος του Ισραήλ, με το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η 20χρονη Έντεν Γκολάν, πρόκειται να επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.