ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιβάνα Κνολ: Η ημίγυμνη πρώην Μις Κροατία έκανε θραύση στο Μουντιάλ και έφτασε τους 3 εκατ. followers στο Instagram

Δείτε την ''καυτή'' φωτογραφία που ανέβασε

Ιβάνα Κνολ: Η ημίγυμνη πρώην Μις Κροατία έκανε θραύση στο Μουντιάλ και έφτασε τους 3 εκατ. followers στο Instagram

Με άκρως προκλητικό μπικίνι στην έρημο του Κατάρ, της χώρας που φέτος φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ποζάρει ημίγυμνη η σέξι οπαδός της Κροατίας.

Ο λόγος για την 30χρονη πρώην «Μις Κροατία», Ιβάνα Κνολ, η οποία δηλώνει φαν του Μουντιάλ και δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε αγώνα να βρίσκεται στις κερκίδες, φορώντας σέξι ρούχα με τη σημαία της πατρίδας της.

Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, η Ιβάνα είχε 600 χιλιάδες followers στο Instagram. Αλλά, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι καυτές εμφανίσεις της στις κερκίδες του γηπέδου, έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των θαυμαστών της.

Από την έναρξη του Μουντιάλ, η Κροάτισσα απέκτησε επιπλέον 2,4 εκατομμύρια ακολούθους. Χθες, το απόγευμα ο αριθμός των followers που υποκλίνονται στην γοητεία της άγγιξε τα τρία εκατομμύρια. Για να γιορτάσει την θεαματική αύξηση της δημοφιλίας της, η Ιβάνα σκέφθηκε να βάλει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να ποζάρει όλο σκέρτσο στην έρημο.

Η 30χρονη ανέβασε στα social media τη φωτογραφία της, όπου κάνει μισό σπαγκάτο αφήνοντας σε κοινή θέα τους ευτραφείς γλουτούς της.

Ταυτόχρονα, δείχνει τα τρία δάχτυλα του χεριού της παραπέμποντας στον αριθμό των ακολούθων της στο Instagram (τρία εκατομμύρια).

Η λεζάντα που συνοδεύει τη σχετική φωτογραφία γράφει με κεφαλαία γράμματα: «3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΑΟΥ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.