ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Η σέξι οπαδός της Κροατίας δεσμεύτηκε πως αν ο Μόντριτς κερδίσει το Μουντιάλ θα ξεγυμνωθεί

Ivana Knoll κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει τη προσοχή με τις δηλώσεις της

Μουντιάλ 2022: Η σέξι οπαδός της Κροατίας δεσμεύτηκε πως αν ο Μόντριτς κερδίσει το Μουντιάλ θα ξεγυμνωθεί

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 οδεύει προς το τέλος του και οι μάχες που έρχονται μαίνονται να είναι μέχρι τελικής πτώσεως.

Η κατάκτηση του πολυπόθητο τροπαίου αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή από μικρό παιδί.

Κάθε αθλητής ψάχνει κίνητρα προκείμενου να πεισμώσει και να καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Οι παίκτες όμως της Εθνικής Κροατίας έχουν ένα ακόμη κίνητρο, ώστε να φτάσουν στο τελικό της διοργάνωσης και να στεφθούν Πρωταθλητές Κόσμου.

Ο λόγος για την Μις Κροατία, Ivana Koll. Το μοντέλο που έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας προς το πρόσωπο της, όχι μόνο εξαιτίας της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και των δηλώσεων της.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το μοντέλο έχει διωχθεί άρον άρον από τα γήπεδα του Κατάρ, εξαιτίας της εμφάνισης της, που κάνει τις αρχές της χώρας να ανεβάζουν πίεση.

Με το που πατάει το πόδι της στο γήπεδο που αγωνίζεται η χώρα της, αστυνομικοί σπεύδουν να την απομακρύνουν.

Μετά την επική νίκη της Εθνικής Κροατίας απέναντι στο φαβορί, κατά πολλούς, Εθνική Βραζιλίας, η Ivana έκανε μια δήλωση που ταρακούνησε το κόσμου του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν καταφέρει ο Μόντριτς να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεγυμνωθώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε αν το περιβόητο μοντέλο κρατήσει την υπόσχεση της σε πιθανή κατάκτηση του τροπαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.