ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Δαλάκα: Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε το 2019 και τα χρήματα που συμφώνησε για το Survivor All Star

Η Δαλάκα στο Survivor του 2019 πληρωνόταν 12.000 ευρώ την εβδομάδα

Κ.Δαλάκα: Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε το 2019 και τα χρήματα που συμφώνησε για το Survivor All Star

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο της νικήτριας του μεγαλύτερου ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα, πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στο Survivor All Star.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor του 2019, πληρωνόταν 12.000 ευρώ την εβδομάδα, όμως για το αλλαγμένο πλέον ριάλιτι, έπεσε ο μισθός της στα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά.

Αφορμή να συζητήσουν για τα ποσά των παικτών ήταν οι δηλώσεις του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή διεκδικεί μεγαλύτερο ποσό από τους υπόλοιπους παίκτες, επειδή όπως είπε ανεβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, στην εκπομπή είπαν χαρακτηριστικά ότι δε γίνεται κάποιος να κάνει “τόσο πίσω“, δηλαδή από τα 12.000 ευρώ να δέχεται την πρόταση των 5.000 ευρώ την εβδομάδα, που όπως είπαν θα παίρνουν όλοι οι παίκτες και ένας άλλος να απαιτεί παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.