
Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί.
Η τραγουδίστρια πόζαρε με πολύχρωμο μαγιό, ενώ σε άλλη φωτογραφία εμφανίστηκε με μπουρνούζι μπροστά στον καθρέφτη του ξενοδοχείου όπου διαμένει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στις αναρτήσεις της έδειξε την εντυπωσιακή θέα από το δωμάτιό της, την πισίνα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα φόρεσε λεοπάρ μαγιό και παρεό, ενώ απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα και μια φέτα καρπούζι.
Η Κόνι Μεταξά δεν παρέλειψε να μοιραστεί και φωτογραφία με τον σκύλο της, Τάκο, ο οποίος τη συνοδεύει στις καλοκαιρινές της διακοπές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.