ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάιλι Τζένερ – Στέισι Καρανικολάου: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο ανταλλάζοντας ένα φιλί (φώτο)

Τις δύο 25χρονες συνδέει εδώ και χρόνια μία στενή φιλία

Κάιλι Τζένερ – Στέισι Καρανικολάου: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο ανταλλάζοντας ένα φιλί (φώτο)

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασε η Κάιλι Τζένερ  με την κολλητή της φίλη, Αναστασία ή Στέισι Καρανικολάου.

Τις δύο 25χρονες συνδέει εδώ και χρόνια μία στενή φιλία, ενώ συχνά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα στα social media. Μάλιστα, έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο «σέξι δίδυμα» της σόουμπιζ.

Η Κάιλι Τζένερ θέλησε να κάνει μια αφιέρωση στη φίλη της για την ημέρα των ερωτευμένων και δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες.

Οι δυο τους ποζάρουν φορώντας τζιν και δερμάτινα τζάκετ σε ένα γήπεδο του μπάσκετ. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της, η Κάιλι Τζένερ έγραψε: «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος», με τη Στέισι Καρανικολάου να της απαντά: «Για πάντα και αργότερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.