ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέισι Άφλεκ: Γιατί απουσίαζε από τον γάμο του αδερφού του

Ο αδερφός του γαμπρού εθεάθη για τρέξιμο στο Λος Άντζελες

Κέισι Άφλεκ: Γιατί απουσίαζε από τον γάμο του αδερφού του

Από τον δεύτερο γάμο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ απουσίαζε ο Κέισι Άφλεκ, ο οποίος προς έκπληξη πολλών δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον αδερφό του στην λαμπρή τελετή.

Ο αδερφός του γαμπρού εθεάθη για τρέξιμο στο Λος Άντζελες, λίγες ώρες πριν ο μεγαλύτερος σε ηλικία Μπεν, παντρευτεί την Τζένιφερ Λόπεζ στη Τζόρτζια. Πολλά ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν από το κοινό, το οποίο αναρωτιόταν τους λόγους για τους οποίους ο Κέισι Άφλεκ δεν βρισκόταν στην αμερικανική πολιτεία, τη στιγμή που ήδη πλήθος καλεσμένων είχε αρχίσει να καταφθάνει στο κτήμα του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Μάλιστα όταν ένας παπαράτσι τον ρώτησε γιατί δεν βρίσκεται στη Τζόρτζια ο ίδιος απάντησε: «Έχω άλλα πράγματα».

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσίευματα ο λόγος για τον οποίο ο Κέισι Άφλεκ δεν κατάφερε να ταξιδέψει για τον γάμο του αδερφού του, ήταν οι οικογειακές υποχρεώσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα διάσημα αδέρφια είχαν πάντα μια υποστηρικτική σχέση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα το 2007, ο Κέισι πρωταγωνίστησε στην ταινία «Gone Baby Gone», την οποία σκηνοθέτησε ο 50χρονος, σήμερα, Μπεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.