ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέιτ Μος: To αβυσσαλέο ντεκολτέ του 48χρονου μοντέλου που μοίρασε… εγκεφαλικά (φωτο)

Το fashion icon των περασμένων δεκαετιών φόρεσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό γυαλιστερό

Κέιτ Μος: To αβυσσαλέο ντεκολτέ του 48χρονου μοντέλου που μοίρασε… εγκεφαλικά (φωτο)

Η Kate Moss στην τελευταία της εμφάνιση σε gala του οίκου Saint Laurent εμφανίστηκε με ένα maxi naked dress του οίκου που είχε και κουκούλα κάνοντας όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της!

Συνεχίζει όμως να κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις και τώρα ξεπέρασε κάθε άλλη με το naked dress που φόρεσε σε πάρτι στο Λονδίνο λίγες μερες πριν.

Μακρύ διάφανο με αποκαλυπτικό ντεκολτέ δεν άφηνε τίποτα στην φαντασία και μας θύμισε πολύ την Moss από τα 90s που το ξέφρενο στιλ ήταν τότε το αγαπημένο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση η Κέιτ Μος δεν έκανε και τίποτα για να κρύψει όσα αποκάλυπτε το φόρεμα την ώρα που διασκέδαζε υπό τους ήχους της μουσικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.