
Η Κόνι Μεταξά ήταν καλεσμένη στο listening party για το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, αλλά και για την προσωπική της ζωή.
Συγκεκριμένα, δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη συνεργασία του γνωστού τραγουδιστή με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και για τη σχέση που εκείνος εξακολουθεί να διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Μάριο Καπότση.
Όταν, η κουβέντα στράφηκε στις σχέσεις του πατέρα της με τον πρώην σύζυγό της, Μάριο Καπότση, η τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας απλά: «Περσινά ξινά σταφύλια».
Μιλώντας για το σχήμα του πατέρα της με την Άντζελα Δημητρίου, η Κόνι Μεταξά είπε με βεβαιότητα πως δεν γίνεται να μην πάει καλά.
«Το σχήμα του πατέρα μου με την Άντζελα Δημητρίου νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά.
Είχε τεράστια επιτυχία και στο παρελθόν, είναι ένα δίδυμο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει», δήλωσε αρχικά η Κόνι Μεταξά.
Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές στην εμφάνισή της, απάντησε:
«Αφαίρεσα τα χείλη μου, γιατί είχαν περάσει πάρα πολλά χρόνια και το υλικό είχε μετακινηθεί, έπρεπε να τα βγάλω».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.