ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρις Μπράουν: Αντιδράσεις για τη σεξουαλική κίνηση που έκανε στη σκηνή με χορεύτρια που τον πλαισίωνε (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής προκαλεί

Κρις Μπράουν: Αντιδράσεις για τη σεξουαλική κίνηση που έκανε στη σκηνή με χορεύτρια που τον πλαισίωνε (βίντεο)

Ο Κρις Μπράουν προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις με τις προκλητικές κινήσεις του επί σκηνής, αυτή τη φορά στο μουσικό φεστιβάλ Rolling Loud στην Ταϊλάνδη.

Ο τραγουδιστής απαθανατίστηκε σε αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε η MailOnline, να φαίνεται να μιμείται μια σεξουαλική πράξη ενώ τραγουδούσε το τραγούδι του «Under The Influence», με μια χορεύτρια που τον πλαισίωνε.

Η τελευταία εμφάνιση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση του που έγινε ξανά πρωτοσέλιδο, για ένα lap dance κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης στο Μάντσεστερ, όπου άρπαξε από τον λαιμό την πρωταγωνίστρια του «Love Island», Ναταλία Ζόπα.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει τότε την οργή των θαυμαστών του, οι οποίοι επέκριναν τον Μπράουν για το ιστορικό του στην ενδοοικογενειακή βία και διερωτήθηκαν γιατί η Ζόπα συμφώνησε να συμμετάσχει σε μια τέτοια εμφάνιση.

Ο Μπράουν έχει εκφράσει ανοιχτά την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο κόσμος αναφερόταν συνεχώς στην επίθεση που δέχτηκε το 2009 από την τότε φίλη του Ριάνα και τα τελευταία περιστατικά είναι απίθανο να του κάνουν καλό, όσον αφορά τη δημόσια εικόνα του.

Πολλοί θαυμαστές έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο ο Μπράουν συμπεριφέρεται στις συναυλίες του.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε μια συζήτηση, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται διασημότητες που έχουν ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ενώ ο Μπράουν έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για τις πράξεις του στο παρελθόν, συνεχίζει να είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης, με πιστούς θαυμαστές και μια σειρά από επιτυχημένα τραγούδια στο όνομά του.

Αυτό εγείρει όπως έγραψαν, το ερώτημα αν ως κοινωνία είμαστε πολύ γρήγοροι στο να συγχωρούμε και να ξεχνάμε όταν πρόκειται για άτομα υψηλού προφίλ που έχουν εμπλακεί σε βίαιη συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.